blog

Blog

Poate cea mai puternica tehnica de atingere a obiectivelor- de la Slefuitorul de Diamante


20160921_181943

Săptămâna trecută am fost la un workshop cu Gheshe Michael Roach, fondatorul Diamond Cutter Institute.

Gheshe a fost călugăr tibetan timp de 20 de ani și acum împărtășește aceste învățături cu sute de mii de oameni, ținând seminare cu peste 20.000 de oameni anual în toată lumea.

Învățăturile lui sunt foarte practice și aplicabile în viața de zi cu zi și te ajută să obții ceea ce îți dorești și să îți atingi visele.

Ce vreau să împărtășesc cu tine este poate una din cele mai puternice tehnici de atingere a obiectivelor pe care am invățat-o de la Geshe Michael.

Este un pic diferită de alte tehnici de care probabil ai auzit și se bazează pe zicala din Biblie: Fă altora ce ți-ar place ei sa îți facă ( sau ceva de genul asta:))..sau cum spune Zig Zigler: „Poți obține în viață tot ceea ce îți dorești, ajutând alți oameni să atingă ceea ce își doresc.”

Ei bine, tehnica are 4 Pași:

  1. Stabilește clar ce îți dorești20160921_181943
  2. Găsește pe cineva care își dorește același lucru
  3. Ajută persoana respectivă să obțină acel obiectiv
  4. Meditația Cafelei

Simplu? :)

Primii 3 pași sunt destul de clari și poate faci asta intuitiv de multe ori. În acest mod plantezi semințe pentru ca visul tău să prindă forma și să se materializeze.

Însă ce face diferența este pasul 4. Pentru că mulți oameni îi ajută pe ceilalți, însă nu tot timpul primesc înapoi sau nu se intoarce în forma pe care ei și-o doresc.

Pasul 4 sau meditația cafelei este extrem de importantă și este modul prin care “uzi” semințele ca să crească și să rodeasca.

Iată la ce se referă exact:

Înainte de culcare, să stai câteva minute să îți reamintești lucrurile bune pe care le-ai făcut în ziua respectivă, oamenii pe care i-ai ajutat, să simți bucuria lor și mai ales bucuria ta și emoțiile pozitive pentru că ai făcut asta.

Și să adormi cu acea stare bună pentru că astfel îi dai subconștientului de lucru peste noapte să ude semințele și să rodească.

Sunt multe detalii și nuante ale acestei tehnici care a făcut minuni pentru foarte multe persoane, însă acum ți-am dat doar o sămânță!

Este esențialul de care ai nevoie.

Sper să o iei și să o folosești pentru a-ți atinge visele.

Cu drag,

Dragoș

PS1. Are sens pentru tine aceasta tehnica?

Pentru mine cand am auzit-o intuitiv suna bine, insa mintea logica avea nevoie de lamuriri- asa ca am pus intrebarea: „De ce sa nu obtinem noi direct obiectivul propus si trebuie sa o luam pe ocolite sa ajutam pe altcineva si apoi sa se intoarca?” iar raspunsul pe care l-am primit a fost „pentru ca nu avem suficiente seminte!”.

„Adica este ca un cont bancar- cu seminte?” am intrebat eu? „din care utilizezi seminte pentru obiectivele tale?”

” Exact- ai prins ideea”.

P.S.2. O modalitate de a ajuta si inspira mulți oameni este Vorbitul in Public – așa că dacă vrei să ai impact asupra altor persoane prin mesajul tău, te aștept la „Public Speaking Secrets să îți dezvolți acesta abilitate fabuloasă!


web design