blog

Blog

Spiritualitatea si Emotiile


breathing

Acum 10 ani primeam o bursa de 40.000 $ sa studiez in Statele Unite la una din cele mai prestigioase Universitati.

Acum merg in India sa studiez Spiritualitatea la Universitatea de Spiritualitate din Goa care abordeaza Spiritualitatea ca Stiinta.

Daca acum 10 ani ma interesau investitiile, bursele, tranzactiile de companii, acum cred ca e nevoie sa aflam cine suntem mai mult ca niciodata.

Asa cum spuneam dupa Calatoria pe Camino (articol): „De multe ori fugim de noi, folosind strategii foarte inventive: de la a fi foarte ocupat, la distractii si iesit in cluburi, la bautura, la stres si totul pe fuga, a fi tot timpul in compania altor persoane, ca de altfel te plictisesti” etc.

Insa facand asta pierdem esentialul. Pierdem sa aflam cine suntem si ce e cu adevarat important pentru noi si ce ne dorim cu adevarat. Si ajungem sa “imprumutam” dorinte si obiective de la ceilalti.

Vremurile s-au schimbat si se vor schimba teribil in urmatorii ani.  Din pacate cred ca ne asteapta o perioada tulbure si e nevoie sa ne pregatim pe toate planurile, inclusiv pe plan spiritual, emotional si mental.

Ce are nevoie planeta acum este ca oamenii sa se reintoarca la esenta lor care este spirituala, pentru a putea preveni violentele si poate chiar un razboi.

Am avut recent o discutie cu prietena mea pe tema asta si cred ca nevoia de Spiritualitate este o nevoie de baza si trebuie sa o tratam ca atare si nu sa o neglijam sau sa o negam. Pentru ca altfel simtim vinovatie, teama, rusine, descurajare, apatie, tristete etc. Pentru ca aceste emotii vin sa ne spuna exact acest lucru.

Insa nu putem evolua spiritual daca planul emotional ne trage in jos.

Cunosc multe persoane foarte spirituale, insa care emotional sunt ca niste copii. Te poti gandi si tu la cineva?

Este delicat si poate fi dureros atunci cand vrei sa lucrezi cu planul EMOTIONAL, insa la Seminarul Dubleaza-ti Puterea Emotionala creem contextul pentru ca acest proces sa fie mult mai usor si distractiv chiar. Si sunt rezultate spectaculoase in acest program.

Daca prezinta interes pentru tine te asteptam cu drag la acest eveniment.

Gasesti aici mai multe detalii:

Bucuresti(CLICK)>>

Care este parerea ta?  Avem nevoie sa dezvoltam planul emotional si spiritual?
Lasa-mi raspunsul/intrebarea/comentariul tau si iti voi raspunde cu drag!


web design