Speaking

speaking2

Dragos este unul din speakerii cu cea mai mare crestere si dinamica, tinand prezentari in fata a peste 7000 de participanti in ultimii 3 ani de zile.

A fost invitat recent ca speaker la:

Business Days Cluj
Business Days Craiova
Buzz Camp Bucuresti
Business Days Bucuresti

Si a impartitit scena cu unii din cei mai buni speakeri din Romania precum Andy Szekely, Lorand Soares Sasz, Marius Gheneasi multi multi altii.

speaking3

speaking4

speaking5

Pentru a-l invita pe Dragos ca speaker la un eveniment, te rugam sa ne scrii la adresa din Contact: office@businessoflife.pro

speaking6

"Dragos este una din cele mai proactive persoane pe care le cunosc. Intotdeauna face lucrurile sa se intample si duce proiectele pe care le incepe pana la capat. Dorinta sa de a se dezvolta pe sine si pe cei din jur este un motivator foarte puternic pentru el ce il impinge mereu sa faca proiectele mai bine ca inainte si totodata am vazut la Dragos un progres extraordinar intr-un timp foarte scurt,la abilitatea sa de a vorbi in public."
- Paul Ardeleanu, Professional Public Speaker& Coach
"Daca ar trebui sa-l descriu pe Dragos intr-o singura fraza, aceasta ar fi: un om care isi doreste cu adevarat sa schimbe in bine viata celorlalti. Se instruieste foarte mult si asta se vede in rezultatele lui. I-am urmarit evolutia ca speaker si trainer si am fost de-a dreptul uimit de rezultatele pe care le-a obtinut intr-un timp foarte scurt. De aceea il recomand fara nici o retinere pentru ca poate sa produca aceste rezultate si pentru ceilalti."
- Dragos Stoian, Trainer& Public Speaker, Obiceiurile Maiestriei
"Dragos is a reliable and proficient financial analyst, able to see beyond the figures the key drivers of a business plan, being it for a pension fund, valuation company, asset management institution or a bank. A pleasure to work with him through tough M&A negotiations and a good coordinator of complex Due Dilligence teams."
- Ovidiu Chiorean, Partner at Crosspoint
"I’ve known Dragos for many years. He’s a high standard professional and has a good understanding of the business market."
- Siminel Andrei,Senior VP at NCH Capital
web design