SEMINARUL „PROFESSIONAL SPEAKER SECRETS”

Atunci vino la PROFESSIONAL SPEAKER SECRETS sa afli cum poti prezenta cu impact si sa lasi audienta WOW, chiar daca nu ai mai tinut prezentari pana acum! Daca esti: – manager – antreprenor/freelancer – coach – trainer – consultant si vrei sa fii vazut ca unul dintre EXPERTII DE TOP din nisa ta de business, atunci ai nevoie de abilitatea de Public Speaking Profesionist! Sunt Dragos Barbalata, fondatorul Public Speakers Academy si… Vreau sa iti spun un secret! Public Speaking-ul este una din cele mai importante parghii atat pentru a te pozitiona ca expert si leader in domeniul tau, dar si pentru a castiga mult mai multi bani (si timp liber). Si-ti mai spun un secret: Public Speaking-ul este cea mai puternica si rapida metoda de crestere personala. Pentru mine, Vorbitul in Public a fost cea mai mare frica si am avut cateva experiente traumatizante, dupa care am zis ca niciodata nu voi mai vorbi in fata oamenilor. Insa am gasit cheia, nu doar pentru a trece peste aceasta frica, ci si pentru a face din asta o meserie de succes! De la primul seminar tinut cu 4 persoane, am ajuns in numai 1 an de zile sa tin un eveniment cu 380 de persoane! De atunci, am tinut seminarii cu peste 4000 de participanti, am fost invitat la cele mai importante evenimente de business din Romania, precum Business Days, am impartit scena cu unii din cei mai buni speakeri din tara si am invatat de la cei mai tari spekeri din lume. cover1 dragos- cluj-header         Si iti spun lucrurile astea nu pentru ca sunt inca un speaker extraordinar, ci pentru ca am invatat secretele ce stau in spatele unui speaker extraordinar si vreau sa impartasesc asta cu tine, ca sa poti transmite mesajul tau cu impact, sa creezi raport si interactiune cu audienta si sa poti ridica sala in picioare daca e nevoie sa faci asta. Daca cauti un curs obisnuit de Train of Trainers sau oratorie, acest seminar nu este pentru tine. In schimb, daca vrei sa afli secretele pe care le folosesc speakerii profesionisti si sa poti castiga intr-o zi cat castigi acum intr-o luna, atunci te astept la seminar!

 • Ce INVETI participand la Seminarul PROFESSIONAL SPEAKER SECRETS?

  • Cum sa construiesti o prezentare care lasa audienta WOW!
  • Secretele care m-au dus de la o FRICA foarte mare de Public Speaking, la o meserie de succes
  • Care sunt PILONII pe care sa iti focusezi atentia pentru o prezentare de impact
  • Sistemul SPEAKER Skills, ca sa poti performa la nivel inalt de fiecare data cand tii o prezentare
  • Cum sa creezi raport si INTERACTIUNE cu publicul
  • Cum sa ai PREZENTA pe scena si sa fii in flow
  • Cum iti creezi STAREA necesara pentru un discurs de exceptie
  • Cum iti gestionezi ENERGIA ca Speaker, precum si energia participantilor
  • Cum sa te folosesti de Voce, Privire, Gesturi pentru a transmite cu IMPACT
 • Cat costa Seminarul PROFESSIONAL SPEAKER SECRETS?

  Seminarul este GRATUIT (insa iti recomandam o contributie de 10 lei pentru a acoperi costul salii de seminar). Poti opta si pentru biletul VIP de 100 de lei (iata ce primesti): – Loc in fata pe primele randuri – Programul „Succes in 20 de minute pe zi” (pentru a-ti creste ENERGIA) – Programul „Startegia TA pentru succesul Financiar” (cum sa-ti gestionezi banii) – Vei putea deduce suma de 100lei daca vei merge mai departe alaturi de mine in Public Speakers Academy. Atentie! Locurile in sala sunt limitate!

 • Cand si unde are loc?

  Workshopul are loc Miercuri 24 IUNIE. Vor fi doua sesiuni si poti alege ora convenabila pentru tine: 11:00-13:30 si 19:00-21:30. Atentie! Locurile in sala sunt limitate! Inregistrarea in sala se realizeaza cu 30 minute inainte de inceperea fiecarei sesiuni, pe baza listei de participanti inscrisi si confirmati, asadar asigura-te ca ai un loc rezervat din timp!  . Locatie: Hotel Europa Royale Bucuresti (zona P-ta Unirii)

Rezerva-ti locul la sesiunea de dimineata!

Rezerva-ti locul la sesiunea de seara!

AICI

REZERVA-TI UN LOC ACUM si fa primul pas pentru a descoperi SPEAKERUL din tine!

2015/09/15 19:00:00
web design