Politica confidentialitate

Politica de confidențialitate a fost compilata pentru a servi mai bine pe cei care sunt preocupați de modul in care „informațiile personale identificabile” (PII) sunt folosite on-line. Pe site, folosim informatiile vizitatorilor ca atare sau pentru a identifica, contacta, sau a localiza o persoana, sau pentru a identifica un individ în context. Va rugam sa citiți cu atentie politica noastra de confidentialitate pentru a intelege mai clar modul in care vom colecta, folosi, proteja sau utiliza informatiile personale identificabile ale vizitatorilor pe website-ul nostru.

Ce informatii colectam de la persoanele care ne viziteaza website-ul si blogul?

Cand utilizati, comandati un produs sau va inscrieti la un eveniment pe website, este posibil sa vi se solicite numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si alte detalii care sa va ajute sa finalizati cu succes comanda sau inscrierea.

Cand colectam informatii?

Colectam informatii de la vizitatori atunci cand acceseaza site-ul, cand se inscriu pentru a primi newsletterul, cand completeaza un formular de inscriere pentru un produs sau un eveniment.

Cum folosim informatia de la vizitatori?

Putem folosi informatia pe care o colectam cand te inregistrezi, faci o comanda, te inscrii pentru newsletter sau un eveniment, cand raspunzi la un sondaj, cand navighezi pe website sau folosesti anumite aplicatii ale site-ului, in urmatoarele modalitati:

  • Pentru a va finaliza inscrierea pentru un eveniment
  • Pentru a va trimite produsele comandate
  • Pentru a va trimite e-mailuri periodice in legatura cu noutatile pe care le avem in materie de articole, evenimente sau produse disponibile pe site-ul nostru

 Cum protejam informatia despre vizitatori?

Website-ul nostru este scanat constant pentru a verifica gauri in sistemul de Securitate si pentru a verifica vulnerabilitati, pentru a imbunatati constant calitatea vizitei dumneavoastra pe site-ul nostru si pentru a-l face cat mai sigur posibil.

Informatia dumneavoastra personala este pastrata in siguranta pe retele securizate si este accesibila unui numar limitat de persoane care au drepturi si acces special la acesste informatii, si carora li se cere sa pastreze informatiile confidentiale.

Nu vindem sau transferam date personale ale vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului catre alte parti.

Nu includem servicii sau produse ale altor parti pe website-ul nostru.

Puteti oricand sa alegeti sa corectam sau sa stergem date personale din sistemul nostru printr-un e-mail la evenimente@dragosbarbalata.ro sau sa dezabonati de la e-mailurile noastre, prin apasarea butonului UNSUBSCRIBE din corpul e-mailurilor primite.
Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari legate de cum Politica de confidentialitate a website-ului nostru, ne puteti contacta folosind informatiile de mai jos:

www.dragosbarbalata.ro

Ion Mihalache 45,

Bucharest, Bucharest 011173

Romania

evenimente@dragosbarbalata.ro

 

 

web design