blog

Blog

De ce Programul Ananda are pretul asa de mic?


COACHES

In ultimii 10 ani, de cand am inceput serios calatoria, am participat la foarte multe cursuri si programe de dezvoltare personala si spirituala, de la un capat la altul al lumii.

Am investit multe zeci de mii de euro in formarea mea si am facut multe programe scumpe de mii de euro fiecare.

In ultimii ani insa (asa cum iti povesteam de experientele din India si Nepal) am descoperit spiritualitatea pura si am participat la mai multe programe revelatoare si trasnformationale.

Ce este surprinzator este ca aceste programe au avut pretul mic sau au fost pe baza de donatie.

Desi au fost cele mai valoroase experiente de crestere personala si spirituala a fost surprinzator pentru ca suntem invatati cu cat pretul e mai mare si calitatea e pe masura.

Asa ca am intrebat de ce este asa, si iata care sunt motivele pentru care aceste programe extreme de valoroase si cu impact atat de mare asupra evolutiei noastre au pretul atat de mic.

  1. Aceste programe sunt “Satseva” pentru organizatori

Satseva inseamna in sanskrita Serviciul in Slujba Adevarului Absolut (sau in slujba lui Dumnezeu). Astfel aceasta munca nu este o munca cum suntem obisnuiti in societate sa asteptam o compensatie sau rasplata. Este un efort depus fara asteptari, cu scopul de evolutie spiritual.

Pentru ca este de fapt, pentru organizatori practica spirituala, ceea ce aduce progres spiritual accelerat.

In era actuala (era Kaliuga sau era conflictelor) practica spiritual individuala (meditatii, rugaciuni, etc) are 30% importanta, pe cand practica spirituala in folosul societatii (raspandirea spiritualitatii) are 70% importanta.

Atunci cand depui acest efort pentru a-I ajuta pe ceilalti sa creasca spiritual, recompensa este cu totul alta, mult mai valoroasa decat banii. Este progresul spiritual si Fericirea Divina (Bliss sau ANANDA in sanskrita).

  1. Programele scumpe cresc ego-ul

Marketing-ul face ca pretul sa creasca foarte mult, sa creasca (de multe ori artificial) valoarea unui program sau curs (sau orice serviciu pana la urma).

Marketing-ul se bazeaza pe dorintele oamenilor, nu pe nevoi. Pentru ca nevoile sunt foarte putine. Dorintele sunt nelimitate.

Iar dorintele vin din ego. Si astfel nu fac decat sa amplifice ego-ul.

In spiritualitate scopul este sa reducem ego-ul si sa ne identificam mai mult cu sufletul.

  1. Credinta ca Dumnezeu are grija

Este o lege universala cea a Oferirii si Primirii ca ceea ce oferi vine inapoi (chiar mai mult). Fie ca oferi bani, fericire, sprijin, sau practica spirituala.

Nu este intotdeauna usor sa fii aliniat cu aceasta lege pentru ca am fost conditionati atat timp sa credem contrariul, insa cu cat ne aliniem mai mult cu ea, cu atat vom fi mai fericiti.

La editia anterioara a programului ANANDA recunosc ca am simtit la un moment dat ca am oferit mai mult decat am primit si m-am surprins cum mintea imi rula o astfel de poveste si ma indeparta de grup.

A trebuit sa ma recentrez si  sa imi reamintesc motivele pentru care o fac, si sa ofer chiar si mai mult. Si dupa asta am putut fi mult mai prezent si sa creem un spatiu de vindecare si  am primit mult mai multa Fericire si implinire din acea experienta.

Un alt exemplu, am fost la un curs foarte valoros si care a fost pe baza de donatie. Desi majoritatea ofereau sume mai mici, eu am ales sa dau o suma mai mare. Ce a fost surprinzator este ca a 2-a zi am primit in cont, total neasteptat, o suma aproape identica cu cea pe care am donat-o.

Dumnezeu are intotdeauna grija si nu trebuie sa ne facem problem de unde or sa vina banii sau ceea ce avem nevoie, atat timp cat suntem aliniati cu El.

 

Acestea sunt si motivele pentru care Programul ANANDA are pretul mic, chiar daca valoarea lui ar fi probabil de 10 ori mai mare, daca ar fi un program comercial.

Multe din Programele mele „normale” au un pret de 4-5 ori mai mare. 
Cursul Online DPE, care nu implica deloc timpul meu, costa 247 lei si a fost cumparat de sute de studenti de-ai mei, pentru ca este foarte valoros si aduce rezultate extraordinare.

Acestea fiind spuse, nu inseamna ca unele programe scumpe nu sunt foarte valoroase. Ba dimpotriva.

Unele programe de spiritualitate chiar, care au Adevarul pur (Sanatan Dharma) la baza au preturi mari, insa ce este important este cum sunt folositi acei bani.

De accea este posibil ca pe viitor pretul Programului ANANDA sa creasca, pentru a putea dezvolta proiectul la urmatorul nivel.

 

Poti afla mai multe  detalii AICI>>  despre Program , si daca rezoneaza cu tine te asteptam cu drag.

Va fi cu siguranta un program transformational si care te va ajuta sa pui baze solide cresterii tale personale si spirituale.


web design