blog

Blog

Cum sa treaca emotia prin tine si nu tu prin emotie


8f3b1dd20637cf98edfbda1c8bb94c0axxl

Vorbeam zilele trecute cu un absolvent al Programului ”Dubleaza-ti Puterea Emotionala”, care mi-a impartasit ca a avut o reactie la birou, cand un coleg i-a declansat o furie foarte mare.

Mi-a spus: “Am trecut printr-o furie foarte mare, abia m-am abtinut sa nu tip la el sau sa reactionez foarte urat”

Si asta se intampla in majoritatea cazurilor, ne identificam cu emotia respectiva si reactionam in consecinta, fara sa putem opri procesul.

Ti s-a intamplat vreodata sa reactionezi impulsiv si apoi sa regreti?

Emotia este naturala si apare cu un scop in viata noatra. Vine sa ne comunice un mesaj. Insa, atunci cand noi ne “luptam” cu ea sau o blocam sau o deviem, atunci apar problemele.

Pentru ca emotia este energie, blocand acel curs al energiei, nelasand acea energie sa curga, mai devreme sau mai tarziu, vor aparea fie rabufniri mult mai acute, fie o boala in fizic, fie ceva mult mai grav.

Asta nu inseamna sa ai o atitudine pasiva si nici una reactiva (agresiva, in cazul acesta) si nici sa suprimi emotia. Ci, sa alegi raspunsul care este cel mai potrivit situatiei.

Poate voi alege sa spun ferm si horatat ceva, insa important este ca in interior sa nu simt furie sau poate voi alege sa spun o gluma si sa intrerup si mie si persoanei respective, pattern-ul.

Adica am optiuni! Fata de situatia in care doar reactionez, asa cum sunt obisnuit, pe patternul déjà format si asa se acutizeaza.

Cu alte cuvinte: “Sa nu treci tu prin emotie, ci,  sa lasi emotia sa treaca prin tine!”.

Cand las emotia sa curga si o observ, pot alege sa RASPUND si nu sa REACTIONEZ automat.

Acesta este unul din punctele pe care le vom discuta la seminarul Dubleaza-ti Puterea Emotionala, unde vom intelege mai bine rolul emotiilor in viata noastra si vom invata instrumente, cu care sa gestionam mai bine emotiile.

Deasemenea, vom intelege cum sa ajungem la cauza radacina a emotiilor, ca sa le putem vindeca!

Insa, scopul principal al seminarului este sa inveti sa te imprietenesti si sa te folosesti de emotiile tale pentru a-ti atinge obiectivele!

Asta inseamna “Puterea Emotionala” ,  o abilitate ce se poate dezvolta, abilitate pe care din pacate nu o invatam la scoala.

Asa ca te asteptam cu drag la seminar!

Iti poti rezerva locul AICI>>, insa grabeste-te, pentru ca, chiar se ocupa repede!

O zi minunata sa ai!

Pe curand,

Dragos

 


web design