blog

Blog

21 de minute


clock

Ai un vis? Un obiectiv important pentru tine?

Succesul, acel vis maret pe care il ai, si pe care probabil il vezi foarte departe si foarte greu de atins, nu este altceva decat o succesiune de zile de succes.

Rolul tau nu este altceva decat sa te asiguri ca astazi ai o zi de success! Ca astazi ai o zi in care ai facut ceva in directia visului tau! Si maine la fel, te asiguri ca vei avea o zi de success!

Daca faci din asta un obicei, un stil de viata, vei putea atinge si cele mai marete si nebanuite vise pe care le ai.

Ai auzit de zicala “Ziua buna se cunoaste de dimineata”? In sensul ca asa cum incepi ziua, asa vei si performa si asa va decurge ziua respectiva.

Problema este ca de multe ori ne lasam influentati de vreme, de faptul ca ne trezim fara chef, de alte mici circumstante exterioare pe care le lasam sa ne dicteze tonul zilei.

Cum ar fi daca ai putea face ceva in sensul asta, daca ai putea sa iei controlul asupra zilei tale, si asupra rezultatelor pe care le vei obtine in ziua respectiva?

Cum ar fi daca in timp foarte scurt, in 21 de minute, ai putea sa iti creezi o stare pozitiva, productiva, o stare de YES! Starea in care sa dai tonul zilei tale si rezultatelor pe care le vei obtine in ziua respectiva.

Ai acorda 21 de minute din ziua ta pentru asta?

Crezi ca ar merita sa faci acest mic efort?

Eu zic ca merita toti banii din lume! Si este cea mai importanta parghie pe care o ai la dispozitie, in sensul ca, investind doar 21 de minute, vei obtine rezultate extraordinare in dinamica, productivitatea, rezultatele pe care le ai in ziua respectiva si mai ales in faptul ca te simti bine.

Si stii ce e mai interesant? Ca o sa iti si placa! Si dupa numai cateva zile nu o sa-l mai consideri un efort, ci o activitate placuta pe care abia astepti sa o faci si sa incepi ziua cu ea!

De fapt sa devina parte din stilul tau de viata, sa devina un obicei!

Esti de acord cu mine ca pentru a ajunge la succes, ai nevoie de obiceiuri “de succes”?

Iar cel mai eficient obicei, pe care majoritatea oamenilor de succes il au, este: RITUALUL DE DIMINEATA!

Scopul Ritualului de dimineata este sa te pui in starea YES! In starea pozitiva in care ai cea mai mare productivitate, in care simti ca poti muta mintii din loc (daca vrei), in care esti “in flow” si actiunea devine mult mai usoara si, in consecinta, rezultatele.

De fapt, scopul RITUALULUI este sa intaresti acest muschi al starii tale emotionale.

Asa cum mergi la sala sa iti intaresti muschii fizici, poti considera ritualul de dimineata pentru a-ti antrena muschii emotionali!         

Astfel, te setezi inca de dimineata pentru o zi fabuloasa, o zi extraordinara!  Si asta in curand va deveni viata ta! O viata magnifica, plina de satisfactie si implinire!

Ei bine: Cum faci asta?

In primul rand, de ce e important sa il faci primul lucru Dimineata dupa ce te-ai trezit, inainte de micul dejun?

Asa cum am spus, in primul rand pentru ca vrei sa dai tonul zilei tale.

Dar poate la fel de important, pentru ca daca zici ca o sa faci RITUALUL de Dimineata mai incolo, ghiceste ce? N-o sa se intample!

“Te vei lua” cu activitatile zilei, cu agitatia in care suntem permanent prinsi si nu vei mai gasi timp.

 In schimb, daca il faci primul lucru de dimineata, te asiguri ca se intampla.

Este similar cu formula din Finante Personale “Plateste-te mai intai pe tine insuti!”. Adica daca vrei sa economisesti o suma de bani, atunci cand iei salariul, pune mai intai o suma de o parte si cheltuie diferenta.

La fel este si cu Ritualul de Dimineata. Din timpul pe care il ai la dispozitie intr-o zi, aloca intai timp pentru tine si apoi “cheltuie” timpul pe restul activitatilor.

 

Sper ca te-am convins cat de important este RITUALUL DE DIMINEATA, si cat este de esential sa fie primul lucru pe care il faci in ziua respectiva. Si sper ca te aud intrebandu-ma: “Ok, Dragos, am inteles, dar ce inseamna, ce reprezinta RITUALUL DE DIMINEATA?”

Asta iti voi prezenta in continuare.

Ei bine, sunt doi piloni, doua componente esentiale pe care vei vrea sa iti focusezi atentia si sa le cresti, sa le dezvolti pentru a te pune in STAREA YES!

Acesti doi piloni sunt ENERGIA SI PUTEREA EMOTIONALA si sunt cele 2 componente pe care le dezvoltam, le antrenam, le crestem prin RITUALUL DE DIMINEATA!

Energia si Puterea emotionala sunt starns legate si exista o corelatie directa intre ele. Adica, cu cat am mai multa energie am si emotii mai pozitive. Emotiile negative contin o cantitate de energie mai scazuta. Gasesti in manual explicatia detaliata a legaturii energie – emotii. Insa gandeste-te simplu: cata energie ai intr-o stare de apatie, comparativ cu una de exuberanta, bucurie etc?

Atunci, daca de exemplu ne trezim cu o stare emotionala mai proasta, este mai greu sa incep sa imi schimb emotiile direct si in experienta mea este mai usor sa incep sa ma misc!

Adica sa aduc mai multa energie in corp, primul pas, pentru ca apoi sa pot sa imi transform si emotiile in unele mai pozitive, sa “le cresc”,sa le imbunatatesc..

 

Si vreau sa iti arat exact ce exercitii sa faci!

Asa ca te invit la un seminar Gratuit unde vei experimenta efectiv pe pielea ta cum iti cresti energia si iti trasformi emotiile!

21MINUTE-new

web design